KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rada Pedagogiczna

  1. Beata Pacocha - nauczyciel dyplomowany - dyrektor
  2. Anna Szymańska - nauczyciel mianowany - wicedyrektor
  3. Agata Adamczyk- Kaliszek - nauczyciel kontraktowy, psycholog
  4. Martyna Adamczyk-Miszczak - nauczyciel mianowany
  5. Edyta Adamiec - nauczyciel dyplomowany
  6. Barbara Banaszczak - nauczyciel mianowany
  7. Monika Binda - nauczyciel mianowany
  8. Anna Blus - nauczyciel stażysta
  9. Aleksandra Bogumił - nauczyciel stażysta
  10. Monika Foks - nauczyciel kontraktowy
  11. Anna Gabara - nauczyciel kontraktowy
  12. Agata Gołębiowska - nauczyciel kontraktowy
  13. Anna Grochowska - nauczyciel dyplomowany
  14. Beata Jagielska - nauczyciel dyplomowany
  15. Anna Jagodzińska - nauczyciel kontraktowy
  16. Agnieszka Marat - nauczyciel mianowany
  17. Ilona Nowak - nauczyciel mianowany
  18. Aleksandra Kuczkowska - nauczyciel mianowany
  19. Magdalena Otocka - nauczyciel dyplomowany
  20. Monika Paradowska - nauczyciel stażysta
  21. Aleksandra Pierzan - nauczyciel kontraktowy
  22. Julia Rokicka- Gręda –nauczyciel kontraktowy, psycholog
  23. Małgorzata Rosak - nauczyciel stażysta
  24. Dorota Rzepecka - nauczyciel dyplomowany, logopeda
  25. Mariola Sękowska - nauczyciel mianowany
  26. Renata Stępniak - nauczyciel dyplomowany religii
  27. Edyta Szymajda - nauczyciel kontraktowy
  28. Jolanta Wasilewska - nauczyciel dyplomowany

Godziny pracy nauczycieli określają harmonogramy pracy poszczególnych grup

Podmiot udostępniający informację:
Przedszkole nr 8 "Zielony Zakątek" w Skierniewicach
odpowiada: Beata Pacocha
data: 22-10-2019
wytworzył: Beata Pacocha
data: 22-10-2019
data: 22-10-2019
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 22-10-2019 - Edycja treści
  • 06-11-2017 - Edycja treści
  • 12-09-2016 - Edycja treści
  • 28-09-2015 - Edycja treści
  • 08-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 07-04-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 10-09-2014 - Edycja treści
  • 09-09-2014 - Edycja treści
  • 19-10-2013 - Edycja treści
  • 14-10-2013 - Edycja treści
  • 29-10-2012 - Edycja treści
  • 15-03-2012 - Edycja treści
  • 13-09-2011 - Edycja treści
  • 17-08-2011 - Edycja treści
  • 08-09-2010 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 1233